BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Timac Agro BeLux

Kernactiviteiten
Timac Agro BeLux, opgericht in 1978, is door zijn uitgebreid gamma landbouwproducten de specialist van plantaardige en dierlijke voeding.
Hoofdkantoor:
Marchienne-au-Pont
Sector:
Akkerbouw, Veehouderij
Regio (B):
- Henegouwen
Over ons
Timac Agro BeLux, opgericht in 1978, is door zijn uitgebreid gamma landbouwproducten de specialist van plantaardige en dierlijke voeding. Als filiaal van de Groep Roullier stelt Timac Agro BeLux kwaliteitsproducten ter beschikking van landbouwers/agronomen. Al onze producten zijn gepatenteerd voor hun agronomische efficiëntie. Honderdvijftig onderzoekers in de Groep garanderen in partnerschap met prestigieuze universiteiten als Gembloux en Gent, een constante innovatie.Dankzij zijn veldteam van 20 technische commercials verdeeld over het hele grondgebied en in partnerschap met de landbouwdistributie, biedt Timac Agro BeLux de landbouwers een luisterend oor, een follow-up en gepersonaliseerde adviezen, om aan de behoeften van elke exploitant te voldoen. Timac Agro BeLux bevoorraadt zich grotendeels bij de fabriek ‘Timac Potasco' in Marchienne-au-pont.

Recente vacatures van Timac Agro BeLux

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Technisch-Commerciele Adviseurs

Zuid-Oost Vlaanderen en Midden-Antwerpen

Adres gegevens

Adres:Rue de la Jonction 4
Postcode:B-6030
Stad:MARCHIENNE-AU-PONT (CHARLEROI)
Land:BE
Telefoon:+3271209111
Fax:+3271279111

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding
-->