BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Krinkels

Kernactiviteiten
De 'K' van landschapsaannemer Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties. Professionaliteit, efficiëntie en betrokkenheid midden-in-het-landschap. En dat mag u gerust letterlijk nemen. 500 medewerkers zetten zich dagelijks in voor onze leefomgeving.
Hoofdkantoor:
Brussel
Sector:
Groene ruimte
Regio (B):
- Vlaams-Brabant
Foto
Over ons
KRINKELS OMDAT ...
we als landschapsaannemer al decennialang openbare en privéruimtes verfraaien met aanleg- en onderhoudsprojecten. In heel België bieden we meerwaarde met onze kennis en topuitvoeringen. De gevarieerde orderportefeuille en het breed scala aan opdrachten zijn hiervan het beste bewijs.

500 medewerkers zetten zich dagelijks in voor onze leefomgeving. Ook voor de meest uitdagende vraagstukken of grote projecten.
We werken met verschillende partijen en contractvormen (PPS- of DBMF-projecten) en zijn strategisch georganiseerd in meerdere depots en vestigingen. Zo zijn onze klanten en werven altijd dichtbij. Krinkels nv maakt deel uit van de Nederlandse Krinkelsgroep, een van de leidende Europese landschapsaannemers in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Werken in een boeiend bedrijf.

Adres gegevens

Adres:Auguste Reyers Laan 80
Postcode:1030
Stad:BRUSSEL
Land:BE
Telefoon:+3252303651
Website:Krinkels

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding
-->