BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Ardo nv

Kernactiviteiten
‘Wij bewaren wat de natuur ons geeft’ is al meer dan 40 jaar het motto van Ardo.

Jaar na jaar, oogst na oogst belevert Ardo zijn wereldwijd verspreide klanten met hoogkwalitatief vriesverse groenten, fruit, pasta & rijst.
Hoofdkantoor:
Ardooie
Sector:
Food, Tuinbouw, Fruitteelt/Wijnbouw
Regio (B):
- West-Vlaanderen, - Luik
Foto
Over ons
Ardo startte zijn activiteiten in de groentewereld in de jaren 50 als teler en trader van groenten in de familieboerderij te Ardooie, België. In 1977 werd deze locatie de vestigingsplaats voor ARDO’s eerste productie-eenheid.

Continuë expansie van productie- en verkoopseenheden over heel Europa maakte ARDO tot de Europese leider in vriesverse groenten en fruit. Vandaag telt Ardo 20 productie- & verpakkingssites in acht verschillende landen. De Ardo groep teelt, verwerkt en verkoopt 805.000 ton eindproduct in 58 landen, voor een omzet van 815mio euro. Van het hoge noorden tot het diepe zuiden, staat de naam Ardo synoniem voor uitgelezen kwaliteit en service.

Het Ardo gamma biedt een waaier aan vriesverse groenten, groentemengelingen, groentebereidingen, fruit, kruiden, pasta & rijst. Continue innovatie in nieuwe producten en productiemethoden in samenspraak met de klant garandeert een succesvolle samenwerking.

Ardo belevert een ruime portfolio aan klanten die actief zijn in de catering, retail of industrie. Flexibiliteit, markt- en productkennis zijn de hoekstenen van Ardo’s filosofie.
Missie / Visie
De aarde geeft ons een massa waardevolle voedingsstoffen die van levensbelang zijn voor iedereen.

Onze missie bestaat erin de opbrengst van de natuur zo zuiver mogelijk te bewaren voor onze klanten en onze verbruikers. Dat doel bereiken we door de toepassing van geïntegreerde productiemethoden en kwaliteitscontroles die steunen op respect voor natuur en milieu.

We beheersen de volledige productieketen, van de zaadselectie tot de verpakking en de distributie.

Die knowhow en onze flexibele structuur stellen ons in staat in te spelen op nieuwe trends en noden door innovatieve producten op de markt te brengen die voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Werken bij Ardo betekent deel uitmaken van één van de meest innovatieve bedrijven uit de sector. Uitdagingen worden kansen.

Adres gegevens

Adres:Wezestraat 61
Postcode:8850
Stad:ARDOOIE
Land:Belgie
Telefoon:+3251310621
Fax:+3251305997
Website:Ardo nv

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding