BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Topigs Norsvin Belgie

Kernactiviteiten
Topigs Norsvin is een internationale speler die bekendstaat om zijn innovatieve werkwijze bij het toepassen van nieuwe technologie in de varkensproductiekolom. De focus ligt op kosteneffectiviteit, onderzoek, innovatie en het snel doorgeven van genetische vooruitgang. Door een constante productverbetering creëert het bedrijf een duidelijk betere toegevoegde waarde voor hun klanten. Hun unieke fokprogramma bestaat uit een combinatie van grootschalige fenotypering, het op grote schaal inzetten van CT-scantechnologie bij de selectie van beren, een wereldwijde kernfokkerij, genomic selection en het verzamelen van praktijkgegevens. De medewerkers-specialisten helpen hun klanten het maximale uit genetica te halen en leveren de beste kennis en ondersteuning.
Topigs Norsvin België is actief op het gebied van fokkerij en KI. Er is een nauwe samenwerking met geselecteerde topfokkers en KI-centra.
Sector:
Veehouderij
Regio (B):
- Antwerpen, - Oost-Vlaanderen, - West-Vlaanderen

Recente vacatures van Topigs Norsvin Belgie

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Directeur België, Topigs Norsvin

Deels Sint-Katelijne-Waver, deels Home Office.

Adres gegevens

Adres:Mechelsesteenweg 120 bus 5
Postcode:2860
Stad:SINT-KATELIJNE-WAVER
Land:BE
Telefoon:+3215558308

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding
-->