BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Nutrex NV

Kernactiviteiten
Nutrex nv is een vooruitstrevende producent en leverancier van specialty ingredients voor de veevoeder- en bloemmolensector. Als onderdeel van een Belgisch familiebedrijf ontwikkelt en produceert Nutrex nutritionele en technische ingrediënten voor gebruik in veevoeders en maalderijproducten die het wereldwijd commercialiseert via een netwerk van distributeurs.

Sinds de oprichting bijna 30 jaar geleden investeert de groep uitgebreid in onderzoek en ontwikkeling, waarbij constant aan productinnovatie gedaan wordt en een gedegen technische ondersteuning geboden wordt, zodat klanten een optimaal rendement kunnen behalen in hun specifieke toepassing.
Hoofdkantoor:
Achterstenhoek 5
2275 Lille
België
Aantal landen waar bedrijf actief is
55
Sector:
Food, Veehouderij
Regio (B):
- Antwerpen, Nederland, Buitenland
Foto
Over ons
Als lid van de Kuge Invest Group, een Belgische familiale holding met een sterke focus op nutritionele producten en service, heeft Nutrex wereldwijd toegang tot een uitgebreid netwerk van hoog opgeleide academici en professionals binnen de veevoeder- en maalderijsector. Hierdoor hebben we een leiderspositie op gebied van productinnovatie en -ontwikkeling kunnen opbouwen.

De toegang, wereldwijd, tot hoog kwalitatieve grondstoffen en technologiën, eigen investeringen in R&D, en een continue focus op toegevoegde waarde, hebben geresulteerd in een aantal hoogwaardige kwaliteitsvolle producten voor de veevoederindustrie.

Adres gegevens

Adres:Achterstenhoek 5
Postcode:2275
Stad:LILLE
Land:BE
Telefoon:+3214883111
Fax:+3214883101
Website:Nutrex NV

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding
-->