BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch
Kernactiviteiten
Groothandel in banden en wielen. Dit voor de agrarische, industriële, OTR en vrachtwagensector. Opslag en administratieve diensten bevinden zich in Dendermonde (BE). Wielenproductie in Nederland.
Hoofdkantoor:
Dendermonde
Aantal medewerkers nationaal
43
Aantal medewerkers nationaal + internationaal
72
Aantal landen waar bedrijf actief is
2
Sector:
Mechanisatie
Regio (B):
- Oost-Vlaanderen
Foto
Missie / Visie
Missie

Molcon Interwheels is een solution provider in de markt van banden en wielen voor de landbouwsector, voor off-the-road toepassingen, voor de industrie en recent ook voor de vrachtwagensector. Via onze klanten zorgen wij voor mobiliteit en continuïteit van de eindgebruikers, dankzij ons uitgebreid aanbod, ons deskundig advies en een hoge servicegraad.


Visie

Molcon Interwheels heeft de intentie om binnen Europa de beste schakel te zijn tussen de producenten en de gebruikers van wielen en banden. Op de thuismarkt in de Benelux willen we marktleider blijven. We zullen dit doen door onze klanten onze know how aan te bieden, in combinatie met een zo compleet mogelijk service- en productaanbod, afgestemd op de targetgroep.
Bedrijfsfilm

Recente vacatures van Molcon Interwheels België MIW

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Hoogveld 56
Postcode:9200
Stad:DENDERMONDE
Land:BE
Telefoon:+32 52 25 90 10

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding