BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Koppert Biological Systems

Kernactiviteiten
Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.
Hoofdkantoor:
Mechelen
Sector:
Tuinbouw, Akkerbouw
Regio (B):
- Antwerpen
Missie / Visie
Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische kennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
De wereld een stukje schoner maken met oplossingen uit de natuur. Dat is wat wij doen bij Koppert Biological Systems. Daarvoor ontwikkelen wij hoogwaardige en duurzame producten; natuurlijke oplossingen tegen plagen en ziekten voor de land- en tuinbouw. Die producten worden in moderne productielocaties gekweekt, verpakt en verzonden. We werken nauw samen met universitaire onderzoeksinstituten over de hele wereld. Op die manier leveren wij een bijdrage aan een duurzame voedsel- en sierteeltketen en een schoner milieu. Koppert heeft meer dan 25 internationale vestigingen en is actief op alle continenten. Wij zijn er trots op marktleider en een internationale speler te zijn op het gebied van biologie en technologie.

Adres gegevens

Adres:Blarenberglaan 23
Postcode:2800
Stad:MECHELEN
Land:BE
Telefoon:+32495530444
Fax:+3215558578

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding
-->