BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Koppert Biological Systems

Kernactiviteiten
Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.
Hoofdkantoor:
Mechelen
Sector:
Tuinbouw, Akkerbouw, Fruitteelt/Wijnbouw
Regio (B):
- Antwerpen
Over ons
Koppert Biological Systems produceert duurzame oplossingen voor de teelt van voedsel- en siergewassen. Samen met telers en in samenwerking met de natuur zetten wij ons in om de land- en tuinbouw gezonder, veiliger, productiever en weerbaarder te maken. Dit bereiken we door natuurlijke vijanden in te zetten voor de bestrijding van plagen, hommels voor natuurlijke bestuiving, en biostimulanten voor versterking van gewassen, zowel boven- als ondergronds. Vitale ecosystemen op een natuurlijke manier herstellen en beschermen is de basis voor gezonde gewassen en een evenwichtige omgeving.

Voeg hierbij onze hoogwaardige knowhow en adviesdiensten, en u begrijpt waarom een toenemend aantal telers ons beschouwt als een partner met wie zij hun ambities kunnen waarmaken.
Missie / Visie
Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische kennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Wil jij deel uitmaken van een fantastisch bedrijf bekijk dan onze vacatures om te zien of er iets voor jou tussen zit.

Adres gegevens

Adres:Blarenberglaan 23E
Postcode:2800
Stad:MECHELEN
Land:BE
Telefoon:+32 15 55 64 16

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding