BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Jodoco

Kernactiviteiten
Jodoco NV is een private Belgische onderneming gevestigd in Jodoigne, in het Nederlands Geldenaken.
Het bedrijf legt zich toe op de ontwikkeling en productie van innovatieve voormengsels voor toepassing in diervoeders.
De producten van JODOCO NV vinden hun toepassing in meerdere marktsegmenten, onder meer wordt er geleverd aan producenten van voormengsels, voedermiddelen, mengvoeders en aanvullende diervoeders en hiernaast ook aan zelfmengende veehouders.
Voor deze marktsegmenten levert JODOCO NV zowel producten onder eigen merknaam als op specificatie van handelspartners onder hun merknaam.
Hoofdkantoor:
Jodoigne (Geldenaken)

Tot het voorjaar 2019 is de werkplaats in Jodoigne, nadien in de aanbouw zijnde nieuwe site te Tienen, Feed Food Health campus
Sector:
Veehouderij
Regio (B):
- Vlaams-Brabant, - Waals-Brabant
Foto
Over ons
Welkom bij Jodoco, een onafhankelijke private onderneming opgericht in 1999 en gevestigd in Jodoigne, België. Jodoco is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve voormengsels en aanvullende diervoeders. Ontwikkeling vindt plaats in eigen laboratoria en in samenwerking met instituten en universiteiten in binnen- en buitenland.
Actieve Ingrediënten
Hierbij wordt gebruik gemaakt van een brede range aan actieve ingrediënten. Dit betreft ondermeer betaine, organische zuren, mineralen, inuline, oligofructose, mannoproteinen, β-glucanen, diverse suikers, glycerol en essentiële oliën.
Dit heeft geleid tot een breed gamma aan producten voor zowel de mengvoederindustrie als voor zelfmengende veehouders en zowel voor herkauwers als eenmagigen.
Deze producten hebben meerdere toepassingen. Dit betreft onder meer het conserveren van voeders en drinkwater, het moduleren van het immuunsysteem, groeibevorderaar, bescherming tegen hittestress, binden van mycotoxines en verbetering van de zootechnische prestatie in het algemeen.
Missie / Visie
Gebaseerd op meer dan 15 jaar onderzoek en ontwikkeling heeft JODOCO NV een brede range van aanvullende diervoeders ontwikkeld voor zowel eenmagigen als herkauwers. Deze producten vinden toepassing zowel in de mengvoerwagen, het brijvoer als in het drinkwater.
Werken bij ons
Bekijk onze momenteel openstaande vacatures

Adres gegevens

Adres:Rue de Piétrain 60a
Postcode:1370
Stad:JODOIGNE
Land:BE
Telefoon:+3210814101
Website:Jodoco

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding
-->