BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Herbafrost

Kernactiviteiten
Herbafrost zorgt ervoor dat iedereen – industrie, retail en consument – het hele jaar door kan rekenen op versgevroren kruiden om gerechten een gezonde en smakelijke toets te geven.
Hoofdkantoor:
Hulshout
Sector:
Food, Tuinbouw, Akkerbouw
Regio (B):
- Antwerpen, - West-Vlaanderen
Foto
Over ons
Kruiden zijn onze passie!
Na jaren van hard werken en innovatief denken is Herbafrost uitgegroeid tot één van de marktleiders in de wereld van IQF kruiden.
Missie / Visie
Die positie bereik je natuurlijk niet zomaar: kwaliteit, stipte levering het hele jaar door, sterke prijzen en een vriendelijke, persoonlijke service staan hoog in ons vaandel!

Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes en wensen van onze klanten. Wij houden er dan ook aan om de innovaties op de markt nauwgezet op te volgen.

De inzet van onze medewerkers en onze professionele en efficiënte aanpak staan aan de basis van onze kwaliteitsproducten.

Herbafrost is gevestigd in Hulshout en Diksmuide-Vladslo. Onze productievelden liggen in de onmiddellijke nabijheid van onze sites, wat maakt dat onze kruiden meteen na de oogst verwerkt worden. Daardoor behouden onze kruiden hun smaak, kleur, textuur en vitamines.
Onze landbouwdeskundigen volgen alle teelten op de voet, vanaf de zaadselectie tot aan de oogst en de verwerking. Dit om u een kwalitatief hoogstaand product te kunnen garanderen!

Herbafrost traint voortdurend zijn medewerkers om de voedselveiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan onze kwaliteitssystemen (IFS, Bio TUV Nord, BIOGARANTIE).
Werken bij ons
Kom werken in de dynamische wereld van de diepgevroren kruiden.

Adres gegevens

Adres:Industriepark 19 zone A2
Postcode:2235
Stad:HULSHOUT
Land:BE
Telefoon:+3215224687
Fax:+3215225369
Website:Herbafrost

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding
-->