BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

ForFarmers Belgium

Kernactiviteiten
ForFarmers is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”.
Hoofdkantoor:
Lochem (Nederland)
Omzet
2.1 miljard euro
Aantal medewerkers nationaal
93
Aantal medewerkers nationaal + internationaal
2273
Aantal landen waar bedrijf actief is
4
Sector:
Food
Regio (B):
- West-Vlaanderen
Over ons
ForFarmers (Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.

Met een afzet van circa 9,3 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa. ForFarmers heeft productievestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In 2016 had ForFarmers 2.273 medewerkers en bedroeg de omzet ruim € 2,1 miljard.
Missie / Visie
Onze visie


ForFarmers wil als veevoerbedrijf toonaangevend zijn in de Europese markt. Dit doen we door rendabele en duurzame Total Feed-oplossingen te bieden op de boerderij, zodat boeren vlees, eieren en zuivel van hoge kwaliteit kunnen produceren. Onze rendabele en duurzame voeroplossingen ondersteunen boeren bij het optimaliseren van hun bedrijf voor wat betreft winstgevendheid, voedselveiligheid en werkgemak. Daarmee zijn we een essentiële schakel in de voedselketen.


Onze missie


‘For the Future of Farming’ is ForFarmers’ belofte aan agrarische ondernemers: wij werken samen met onze klanten om hun langetermijnsucces, en dat van de sector als geheel, te waarborgen.
Lees meer


Onze strategie


ForFarmers heeft de ambitie hét toonaangevende veevoerbedrijf in Europa te zijn: de ‘Total Feed’-partner voor boeren met wie zij het best mogelijke resultaat op hun bedrijf realiseren.
Lees meer


Onze kernwaarden


Ambitie | Duurzaamheid | Partnerschap
Onze kernwaarden ambitie, duurzaamheid en partnerschap geven richting aan het handelen van ForFarmers. Ze maken duidelijk waar ForFarmers voor staat en zijn het kompas voor alles wat we doen. Ze zijn de kern van onze bedrijfscultuur.
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Werken bij ForFarmers betekent werken in een resultaatgerichte organisatie en een prettige, informele werksgeer. Met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Want voor wie wil, zijn er volop carrièremogelijkheden binnen ForFarmers.

Adres gegevens

Adres:Zuidkaai 6
Postcode:B-8770
Stad:INGELMUNSTER
Land:België
Telefoon:+3251335760

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding
-->