BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Belgabroed nv/sa

Kernactiviteiten
Belgabroed produceert kwalitatieve broedeieren om daar de beste ééndagskuikens uit te broeden. Pluimvee is ons vak en onze passie.
Hoofdkantoor:
Merksplas
Sector:
Veehouderij
Regio (B):
- Antwerpen
Foto
Over ons
Belgabroed is als toonaangevende Belgische familiale broeierij actief in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Door intense samenwerking met familiebedrijven behoort Belgabroed tot een efficiënte groep van broeierijen die – met oog voor risicospreiding – lokaal en onafhankelijk de beste kwaliteit en service levert, maar ook internationaal een sterk netwerk heeft opgebouwd en toegang heeft tot verschillende rassen, concepten, innovaties en ‘markt knowhow’.
Missie / Visie
Als één van de historische Belgische spelers in de pluimveeketen is het onze missie om een bijdrage te leveren aan de productie van lekker, veilig en gezond pluimveevlees. We doen dat door uitstekende ééndagskuikens van verschillende rassen te leveren.

We willen dit realiseren met respect ten aanzien van mens, dier en milieu, op een duurzame manier en tegen de laagste kostprijs.
Werken bij ons
Kom werken bij een fantastisch bedrijf, bezoek onze website.

Recente vacatures van Belgabroed nv/sa

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Account Manager

Merksplas en veel onderweg

Adres gegevens

Adres:Steenweg op hoogstraten 141
Postcode:2330
Stad:Merksplas
Telefoon:+3214633162

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding