BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Arvesta

Kernactiviteiten
AVEVE is marktleider in de toelevering aan de Belgische land- en tuinbouw en heeft de grootste winkelketen voor tuin, dier en bakplezier.
Hoofdkantoor:
Wilsele (Leuven)
Sector:
Tuinbouw, Akkerbouw, Groene ruimte, Veehouderij, Fruitteelt/Wijnbouw
Regio (B):
Vlaanderen, - Antwerpen, - Limburg, - Oost-Vlaanderen, - Vlaams-Brabant, - West-Vlaanderen, Brussel, Wallonië , - Henegouwen, - Luik, - Namen, - Waals-Brabant
Over ons
De Groep AVEVE stelt momenteel 1.800 mensen tewerk. Samen realiseren we een zakencijfer van meer dan 1,3 miljard euro per jaar.

Met dit omzetcijfer behoort AVEVE tot de 100 grootste Belgische bedrijven. De Groep AVEVE zelf telt 50 bedrijven in België en in het buitenland.
Missie / Visie
De Groep AVEVE onderscheidt zich door onvoorwaardelijk te blijven geloven in de toekomst van de land- en tuinbouw. De winsten binnen de groep investeren we in:

infrastructuur
innovatie
onderzoek en ontwikkeling.
Aan het begin van deze eeuw hebben boeren, bedrijven en consumenten meer dan ooit nood aan een betrouwbare partner. Deze partner vinden ze bij de Groep AVEVE. Door ons grondig inzicht in de noden van de klanten, helpen we hen de vele uitdagingen het hoofd te bieden.

AVEVE staat voor een resultaatgerichte aanpak. We leggen de nodige flexibiliteit, doorzetting en dynamisch ondernemerschap aan de dag om oplossingen te vinden voor nieuwe uitdagingen. Van vandaag én morgen.
Werken bij ons
kijk op onze website,www. "werkplezier.be"

Adres gegevens

Adres:Aarschotsesteenweg 84
Postcode:3012
Stad:LEUVEN
Land:BE
Telefoon:+3216242626
Fax:+3216242882
Website:Arvesta

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding