BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Algemeen Boerensyndicaat vzw

Kernactiviteiten
Het ABS is de tweede grootste landbouworganisatie in Vlaanderen en is in de eerste plaats een syndicaat dat ervoor zorgt dat de belangen van haar leden zo goed mogelijk verdedigd worden. Het ABS is politiek neutraal.
Hoofdkantoor:
Roeselare
Sector:
Food, Tuinbouw, Akkerbouw, Veehouderij, Fruitteelt/Wijnbouw
Regio (B):
- Antwerpen, - Oost-Vlaanderen, - Vlaams-Brabant, - West-Vlaanderen
Over ons
Het ABS is de tweede grootste landbouworganisatie in Vlaanderen en is in de eerste plaats een syndicaat dat ervoor zorgt dat de belangen van haar leden zo goed mogelijk verdedigd worden. Het ABS is politiek neutraal. Wij zijn en blijven ervan overtuigd dat wij deze neutraliteit hoog in het vaandel moeten blijven dragen. Als wij onze belangen moeten verdedigen dan moet dit gebeuren bij alle politieke families. Landbouw is een primaire en belangrijke economische sector, die niet zomaar afhankelijk kan zijn van een of andere belangengroep of partij.

Naast syndicale tussenkomsten, biedt het ABS een waaier van diensten aan en dit tegen democratische prijzen. Het ABS is immers een vereniging zonder winstoogmerk (vzw).

Eerstelijnadvies wordt gratis aangeboden, maar als er daadwerkelijk stappen moeten ondernomen worden, wordt daar een vergoeding voor aangerekend.

Adres gegevens

Adres:Industrieweg 53
Postcode:8800
Stad:BEVEREN - ROESELARE
Land:BE
Telefoon:+3251260820
Fax:+3251242539

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding