BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Actuele Bedrijfspresentaties

Agri
Maïsadour Semences
Maïsadour Semences est une entreprise française dont la vocation est de fournir une génétique élite et les meilleures semences afin de valoriser la production des exploitations de ses clients. L’entreprise est active dans la recherche, la production et la commercialisation de maïs, de...
Molens Dedobbeleer nv
Bij MOLENS DEDOBBELEER streven we naar een goede samenwerking met de veehouders-akkerbouwers in de streek, maar ook ver daarbuiten.

Ontvangst van granen,Productie en verkoop van gangbare diervoeders,Productie en verkoop van biologische diervoeders,Verkoop van meststoffen.
Nuscience Group
Nuscience Group is de belangrijkste partner voor diervoederproducenten over de hele wereld. Wij zijn een wereldwijde speler in premixen, concentraten, nutritionele concepten en voederadditieven in de diervoederindustrie.
Orffa
The feed additive specialist

Orffa develops, customizes, sources and offers feed additives and feed additive concepts for the animal nutrition market. In short: we create, select and deliver.

As the feed additive specialist, we have dedicated teams engineering feed solutions...
Peltracom
Als dochter van de internationaal gestructureerde groep Peatinvest n.v. die in Europa 400 werknemers telt, is Peltracom n.v. al bijna 30 jaar actief in de tuinbouwsector.
Phytofar VZW
Phytofar is de Belgische Vereniging van de Industrie van Gewasbeschermingsmiddelen (pesticiden). Phytofar promoot een goed gebruik van gewasbeschermingsmiddelen om een duurzame landbouw met respect voor mens, dier en milieu te garanderen.
Pillaert Meststoffen NV
Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken.
Proefcentrum Fruitteelt vzw
Het Proefcentrum Fruitteelt (pcfruit vzw) is een internationaal erkend onderzoekscentrum in fruitteelt. Het doet onderzoek in samenwerking met universiteiten, andere onderzoeksinstellingen, de industrie en de fruitsector. Dit kenniscentrum telt een honderdtal medewerkers, waarvan de helft...
Proefcentrum voor de Groenteteelt  PCG
Het PCG is een dynamisch Vlaams praktijkcentrum voor de groenteteelt.
Meer info: http://www.pcgroenteteelt.be
PCG verricht onderzoek in diverse groenteteelten zowel in openlucht als onder beschutting, brengt kennis over en geeft voorlichting aan telers, overheid, …
Proefcentrum voor Sierteelt (PCS)
Het Proefcentrum voor Sierteelt werd in 1988 opgericht als overkoepelende vereniging van de Proeftuinen voor Bloemisterij, Boomkwekerij en Snijbloemen, het Proefstation voor de Tuinbouw BVO en de coöperatieve vennootschap voor stek- en enthout Costentpark. Het was een feitelijke en kostendelende...
Provincie Vlaams-Brabant
Kennismaking,beleid en bestuur, veiligheid, provinciehuis.
There are no search results matching your search query
Snel zoeken
Nieuwe jobs Agro & Food
Verplaatsingen over heel het land, 1 à 2 dagen per week in Zwijnaarde (Gent)
Ghent, Belgium with 20% travel
Regio Oost- en West-Vlaanderen
Regio Oost- en West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.