Netwerk

Mas Seeds
MAS Seeds, dochteronderneming van de Coöperatieve groep MAÏSADOUR, is een bedrijf dat als doel heeft genetisch hoogwaardige zaden te creëren, produceren en te leveren. Met het hoofdkantoor in Mont-de-Marsan in Frankrijk, een omzet van €140 miljoen en 700 werknemers is het bedrijf...
Molens Dedobbeleer nv
Bij MOLENS DEDOBBELEER in Halle streven we naar een goede samenwerking met de veehouders-akkerbouwers in de streek, maar ook ver daarbuiten.

Ontvangst van granen, productie en verkoop van gangbare diervoeders, productie en verkoop van biologische diervoeders, verkoop van meststoffen.
Nuscience Group
Nuscience Group is de belangrijkste partner voor diervoederproducenten over de hele wereld. Wij zijn een wereldwijde speler in premixen, concentraten, nutritionele concepten en voederadditieven in de diervoederindustrie.
Orffa
The feed additive specialist

Orffa develops, customizes, sources and offers feed additives and feed additive concepts for the animal nutrition market. In short: we create, select and deliver.

As the feed additive specialist, we have dedicated teams engineering feed solutions...
Pillaert Meststoffen NV
Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken.
Proefcentrum Fruitteelt vzw
Het Proefcentrum Fruitteelt (pcfruit vzw) is een internationaal erkend onderzoekscentrum in fruitteelt. Het doet onderzoek in samenwerking met universiteiten, andere onderzoeksinstellingen, de industrie en de fruitsector. Dit kenniscentrum telt een honderdtal medewerkers, waarvan de helft...
Proefcentrum voor de Groenteteelt  PCG
Het PCG is een dynamisch Vlaams praktijkcentrum voor de groenteteelt.
Meer info: http://www.pcgroenteteelt.be
PCG verricht onderzoek in diverse groenteteelten zowel in openlucht als onder beschutting, brengt kennis over en geeft voorlichting aan telers, overheid, …
Proefcentrum voor Sierteelt (PCS)
Het Proefcentrum voor Sierteelt werd in 1988 opgericht als overkoepelende vereniging van de Proeftuinen voor Bloemisterij, Boomkwekerij en Snijbloemen, het Proefstation voor de Tuinbouw BVO en de coöperatieve vennootschap voor stek- en enthout Costentpark. Het was een feitelijke en kostendelende...
Provincie Vlaams-Brabant
Kennismaking,beleid en bestuur, veiligheid, provinciehuis.
There are no search results matching your search query
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren