BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

Actuele Bedrijfspresentaties

Agri
European Fruit Co-operation (EFC)
European Fruit Cooperation (EFC) is een samenwerkingsverband tussen Koninklijke FruitmastersGroep uit Nederland, WOG (Württembergische Obstgenossenschaft) Raiffeisen e.G. uit Zuid-Duitsland en BelOrta uit België.

Deze groepering vertegenwoordigt zowat 1.600 fruittelers en een...
Fagadis sa
FAGADIS SA, opgericht in 1999 als invoerder en verdeler van o.a. JOHN DEERE machines voor het onderhoud van TUIN & PARK, is een 100% Groep AVEVE onderneming. Fagadis heeft als missie een belangrijke en betrouwbare partner te worden in de toelevering en het onderhoud van machines voor het...
Firma Thomas BVBA
Sedert 1931 staat de firma Thomas ten dienste van haar zeer trouw en steeds groeiend cliënteel. Tractoren, machines en materiaal van de beste kwaliteit, vakbekwame en voortdurend bijgeschoolde medewerkers en een uiterst modern uitgeruste werkplaats en een zeer ruim eigen onderdelen magazijn.
Floréac
De Floréac-groep is een familiale tuinbouwonderneming met hoofdzetel in Lochristi (bij Gent) in België. De groep Floréac bestaat uit de holdingsmaatschappij Floré NV en een aantal gespecialiseerde ondernemingen, ondergebracht in 4 kernactiviteiten.
FMC Chemical sprl/bvba
FMC Corporation, based in Philadelphia, is one of the world’s leading discovery and crop protection marketing companies in both conventional, biological and biostimulant crop chemistry.
Gallagher Belgium
Gallagher Europe is een handelsonderneming die haar roots vindt in de jaren ’70 en start met het bedrijf Veldman & Dijkstra. De oprichters besluiten europees importeur te worden van Gallagher schrikdraadapparatuur en hun succesvolle onderneming vindt een vervolg via de oprichting van...
Gea Farm Technologies Belgium
GEA Farm Technologies is leverancier van een compleet productengamma voor de (melk)veehouderijsector: van melkinstallaties tot stalinrichting en voersystemen tot After-Sales producten.
Goossens Slachthuis
Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees.
Groep op de Beeck
Group Op de Beeck heeft een decennialange ervaring in de verwerking van diverse organische neven- en reststromen.
Zo krijgt het neven- of restproduct van uw bedrijf een tweede leven als een nieuwe, kwalitatieve grondstof voor uiteenlopende doeleinden.
Hazera Seeds B.V.
Nickerson-Zwaan is een internationale organisatie, actief in de veredeling van groentegewassen en de productie, bewerking, marketing en verkoop van kwalitatief hoogstaande groentezaden.
Heemskerk
Ingenieursbureau Heemskerk is een toonaangevend en dynamisch bedrijf in de melkveehouderijsector op het gebied van fokkerij, verzorging, voeding en crops.
Hilaire van der Haeghe NV
Reeds meer dan 100 jaar is HILAIRE VAN DER HAEGHE actief op de Belgische markt als merkverdeler van machines voor de Landbouw, Park & Tuin en Goederenbehandeling.
ID-Nutrition bvba
ID-Nutrition specialiseert zich in functionele voeding, die onze gezondheid en die van onze dieren verhoogt. Voormengsels van vitaminen, sporenelementen en mineralen, voedingsadditieven en aanverwante specialiteiten worden op nationaal en op Europees vlak gecommercialiseerd.
Impextraco Belgium
We Develop & Produce Feed Ingredients that protect animal health and enhance productivity.
Instituut voor Landbouw-Visserij-en Voedingsonderzoek (ILVO)
Het ILVO behoort als wetenschappelijke instelling tot het beleidsdomein Landbouw en Visserij van de Vlaamse Overheid en is gelegen in Melle, Merelbeke en Oostende.
Intergrow
INTERGROW is een toeleverancier van gewasbeschermingsmiddelen, land- en tuinbouwzaden, tuinbouwmeststoffen, plastiekfolies en diverse tuinbouwmaterialen met 7 vestigingen in België. Met een totale omzet van meer dan 60 milj. € en een 70-tal medewerkers behoren wij tot de belangrijkste spelers...
INVE Belgie  nv
INVE BELGIË NV, gevestigd in Baasrode, was een van de eerste dochterondernemingen van de INVE groep, opgericht in het midden van de jaren tachtig. Sinds februari 2009 staat INVE België via een management buy-out echter op eigen benen. INVE BELGIË richt zich tot de Belgische en Nederlandse...
Inventi nv
De kernactiviteit van Inventi is bedrijven systematisch in een duurzaam en zorgvuldig begeleid traject doen groeien tot rendabele en professionele verkooporganisaties. Op vier terreinen zijn we actief: Verkooporganisatie, Selectie, Training en Visualisatie
Jiffy Products International BV
Jiffy is onderdeel van de Jiffy Group, een internationale groep van bedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van substraten en systemen voor plantvermeerdering.
Jodoco
Jodoco NV is een private Belgische onderneming gevestigd in Jodoigne, in het Nederlands Geldenaken.
Het bedrijf legt zich toe op de ontwikkeling en productie van innovatieve voormengsels voor toepassing in diervoeders.
De producten van JODOCO NV vinden hun toepassing in meerdere...
KLJ & GROENE KRING VZW
Groene Kring is de grootste overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Alle jongeren tussen 16 en 35 jaar met interesse voor land- en tuinbouw zijn welkom op de activiteiten van onze vereniging
KVLV vzw
KVLV-Agra brengt vrouwen uit de land- en tuinbouwsector samen.
Wij noemen ze Agravrouwen.
Recruitment
Hudson
Wij helpen onze klanten om de beste mensen aan te trekken, te werven, te ontwikkelen en te behouden. Onze onderliggende doelstelling is het bevorderen van prestaties op ieder niveau, en er dus voor te zorgen dat het geheel groter is dan de som van elke individuele expertise. Wij bereiken ons doel...
Human Capital Solutions
Een jong bedrijf dat zich specialiseert in het optimaliseren van de economische slagkracht van Uw organisatie door een betere balans te vinden tussen hard en hart.
Bouw samen met HCS aan een meer duurzaam talent management beleid en een innovatieve arbeidsorganisatie !
There are no search results matching your search query
Snel zoeken
Nieuwe jobs Agro & Food
Home Office
Braine l’Alleud (FMC Belgium headquarters) and frequent visits to the Netherlands.
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.