BE/NL
BE/FR FR DE UK NL PL EU
AgriFoodMatch

AVR bvba

Kernactiviteiten
AVR is een toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in mechanisatie van de aardappelteelt.
Hoofdkantoor:
Roeselare
Omzet
45 mln euro
Aantal medewerkers nationaal
105
Aantal medewerkers nationaal + internationaal
130
Aantal landen waar bedrijf actief is
40
Sector:
Akkerbouw, Mechanisatie
Regio (B):
Vlaanderen, - Antwerpen, - Limburg, - Oost-Vlaanderen, - Vlaams-Brabant, Brussel, Wallonië , - Henegouwen, - Luik, - Luxemburg, - Namen, - Waals-Brabant, Frankrijk, Nederland
Over ons
AVR is full line aanbieder van machines voor de aardappelteelt, gaande van pootbedbereiding, poten en aanaarden tot klappen, rooien en inschuren. De inschuurmachines worden gemaakt in Veendam, Nederland; de rest van het gamma in Roeselare (België).Met zo’n 130 internationale werknemers, een netwerk van 105 dealers in 40 landen en een omzet van €45 mln is AVR een wereldspeler in dit nichesegment.
Missie / Visie
Onze missie is ervoor zorgen dat onze klanten met minder moeite méér verkoopbare producten kunnen inschuren. Met onze Keen & Green filosofie leggen we de focus op productinnovatie, ontwikkeling en een kwalitatieve, marktgerichte productie.
Historie
AVR is opgericht in 1847 door Alfons Van Steenkiste in Roeselare en is gestart met de productie van smid- en handwerktuigen. Daarna focuste het bedrijf zich op de productie van rooiers. Na een groei in dit segment, werd het gamma uitgebreid met machines voor grondbewerking. Na 2000 vonden de overnames van de plantmachines en het inschuurmateriaal plaats, zodat AVR zich vandaag full line producent mag noemen.
Bedrijfsfilm

Adres gegevens

Adres:Meensesteenweg 545
Postcode:8800
Stad:ROESELARE
Land:Belgie
Telefoon:+3251245566
Fax:+3251229561
Website:AVR bvba

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding