G&M Service

Ondernemer met passie voor voeding (m/v)

Delete
Save in favorites
Waregem
Food, industrie
3 Apr. 2019

Ondernemer met passie voor voeding (m/v)

Share

Bedrijfsprofiel

G&M Service is gevestigd in Waregem en is een dynamische KMO die speciale producten met toegevoegde waarde ontwikkelt voor de verwerkende graanindustrie (maalderij) en afgeleide industrieën (biscuiterie, industriële bakkerijen, broodverbeteraars, snacks, wafelbakkerijen …). Uitgesproken klantgerichtheid en sterke know-how zijn de sleutels van het succes. Ons productengamma bestaat overwegend uit eigen ontwikkelde producten en deels uit vertegenwoordigingen van kwaliteitsvolle merken. We beschikken over een eigen testbakkerij.

Meer info op www.genm-service.be

Functie omschrijving - Ondernemer met passie voor voeding (m/v)

We zoeken een linker- en rechterhand van de zaakvoerder om verder G&M Service mee uit te bouwen. Je bent bij voorkeur opgeleid of ervaren als voedingstechnoloog en hebt affiniteit met kwaliteitsmanagement. Je hebt graag de zaakjes op orde en bent vlot en open in de omgang in enkele talen. Je zoekt een ondernemende job waar je het verschil kan maken en waar wat praktisch werk in de bakkerij de nodige variatie brengt. Je ziet uitdagingen als een kans om te leren en wil de vruchten plukken van je inzet.

Aanbod

We stellen ons flexibel op zowel naar onze klanten als naar onze medewerkers. Zowel als zelfstandige als werknemer ben je welkom. We bieden een marktconform verloningspakket op basis van je ervaring en motivatie.

Interesse in Ondernemer met passie voor voeding (m/v)?

Stuur je motivatiebrief en CV naar michael@genm-service.be. Alle informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld en je krijgt gegarandeerd een antwoord!

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Westrozebeke
Regio Brugge - Tielt
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren